Monday, November 21, 2011

Απειλές του Σα(χλα)μαρά

 

"Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία, που προσβάλλουν, όχι μόνο τον κάθε Νεοδημοκράτη, αλλά - σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ελληνικός λαός - και τον κάθε Έλληνα, ας γνωρίζει ότι θα βρεθεί αυτόματα έξω από το κόμμα.»  Αυτά δήλωσε ο Σα(χλα)μαράς σε απάντηση ερώτησης δημοσιογράφου.

Ο "αντιμνημονιακός" πρόεδρος ανησυχεί για την εσωστρέφεια που έχει ενσκήψει στη ΝΔ.  Και επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να την αντιμετωπίσει.  Προφανώς του διαφεύγει ότι όποιος παρακολουθεί τις κωλοτούμπες που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό, χρειάζεται να σκεφτεί κατά μόνας "τί θέλει να πει ο πρόεδρος."  Γιατί είναι δύσκολο να καταλάβεις την έννοια των "στηρίζουμε τη νέα κυβέρνηση, συμμετέχουμε με τους δύο αντιπροέδρους σε αυτή, αλλά δεν συγκυβερνούμε" και "δεν ψηφίζουμε το μνημόνιο, αλλά ψηφίζουμε τη νέα δανειακή σύμβαση." Φαντάζομαι ότι ούτε ο ίδιος ο Σα(χλα)μαράς θα μπορούσε να τα εξηγήσει, αν τον ρωτούσε κανείς.

Ονειρεύεται ο αφελής, ότι όταν θα γίνουν οι εκλογές θα καταφέρει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, άντε ίσως με το συγκάτοικο της πολυκατοικίας, τον Καρατζαφύρερ.  Αγνοεί ότι μετά τη "σωτηρία" της τρόικας στη Λετονία, αυτοκίνητα των δήμων μαζεύουν κάθε πρωί νεκρούς άστεγους από δρόμους και άλση.  Ξεχνά ότι την ίδια "σωτηρία" επιφυλλάσσει η τρόικα και για την Ελλάδα...

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Ξέχασες να αναφέρεις οτι ο σα(χλα)μαράς φαίνεται να έχει πολύ ισχυρό λόγο, αφού εχει δώσει τον λόγο του στην τρόϊκα.
    Ετσι λοιπόν, και αφού διαγράψει καμπόσους μεσα στην ΠΟΛΑΝΔ_ θα πετύχει [ως πρωθυπουργός μάη αςς], όλοι οι έλληνες να συναλλάσσονται μπεσαλίδικα, με το λόγο τους. Ο λόγος ειναι συμβόλαιο.
    Γι αυτο κι εγω αύριο πάω να ζητήσω δάνειο απο Τράπεζα και θα τους δώσω τον λόγο μου.

    ReplyDelete
  3. Μα τι αλλο, Swell, εκτος απο την εξουσια και τη προσωπικη καριερα, μπορει ο καθε ηγετισκος να...ονειρεύεται; Μηπως περιμεναμε να επιδιωκουν τιποτα καλο για το τοπο και το λαο; Ε, οχι βεβαια, αυτο το ξερουν μεχρι και τα παιδια...
    Οσο για τα πειραματα του ΔΝΤ, ενω απετυχαν παντου στο κοσμο, παρ ολα αυτα οι τροϊκανοι και οι υπηρετες τους επιμενουν να μας δινουν το ιδιο..'φαρμακο', παντα ..πειραματικα, κι αμα πετυχει πετυχε, (γι αυτους), εννοειται.

    ReplyDelete
  4. Tζονάκε, έχω εντυπωσιαστεί κι εγώ με τη σταθερότητα απόψεων που έχει ο Σαμαράς. Θυμίζει γάιδαρο Αλήθεια, σου έδωσαν το δάνειο;

    ReplyDelete
  5. Δίκιο έχεις Έλβα, είναι οι "υψηλοί" - μέχρι την τσέπη τους - στόχοι που έχουν αυτοί οι άνθρωποι, που μας οδήγησαν εδώ, από τη μία πειραματόζωα, κι από την άλλη παράδειγμα προς αποφυγή για όλους.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...