Friday, November 25, 2011

Κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ανέβηκε από Swell στις 29/5/2007   
 
Σε εκπρόσωπο της κυβέρνησης προάχθηκε ο Χριστόδουλος.  Στο πλαίσιο του νέου του ρόλου επιτέθηκε χθες στα κόμματα που εκπροσωπούν το 2-3% του λαού και σε όσους τα ψηφίζουν.  Τα κόμματα αυτά είναι ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ  και ο ΛΑΟΣ.  Σε ό,τι αφορά το ΛΑΟΣ, ο Χριστόδουλος φοβάται μήπως η ΝΔ δεν πετύχει αυτοδυναμία στις εκλογές λόγω του Καρατζαφέρη.  Σε ό,τι αφορά το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ο Χριστόδουλος πάντοτε διακρινόταν για τις δημοκρατικές του αντιλήψεις και το μετρημένο του λόγο.

Βέβαια, υπεύθυνοι γι’ αυτή την κατάντια είναι τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ, γιατί φοβούμενοι το πολιτικό κόστος δεν προχωρούν στο διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας.  Το πολιτικό κόστος θα προέλθει από τα εκατομμύρια των Ελλήνων που εκπροσωπούν ο Καρατζαφέρης και ο Παπαθεμελής.  Το γεγονός ότι Καραμανλής και Παπανδρέου δεν αντιλαμβάνονται πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η (πολλοστή) παρεκτροπή του Χριστόδουλου, δείχνει ότι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

2 comments:

  1. Βρε Swell, μεχρι να καταλαβω οτι ηταν παλιοτερο σου ποστ,...σκιαχτηκα! ;)
    Πως και αναδημοσιευεις παλιοτερες σου αναρτησεις; Αν βεβαια πεις οτι δεν σε ...εμπνεει η καθημερινοτητα, ισως και να το πιστεψω! :)

    ReplyDelete
  2. Ότι είναι (πολύ) παλιό το σημειώνω πάνω-πάνω Έλβα. "Ξαναστήνω" το μπλογκ γιατί το παλιό "το έφαγε η μερμέγκα"...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...