Thursday, December 1, 2011

Τι κρίμα...


Αισθητά λιγότερος κόσμος στη σημερινή συγκέντρωση (2 για την ακρίβεια, ελέω ΠΑΜΕ, Αλέκας και ανοιχτού πνεύματος) και πορεία.  Ο κόσμος ή έχει απογοητευτεί τελείως από την πορεία των πραγμάτων, ή ελπίζει (το απεύχομαι) ότι ο Παπαδήμιος θα του λύσει τα προβλήματα.  Μετάνοιωσα που δεν πήρα μαζί μου τους σκύλους.  Μια χαρά άνετη βόλτα θα είχαν κάνει...


  
 
 
 






















Οι μετανάστες ήταν ως συνήθως αρκετοί και με τη συνοδεία τυμπάνων έδιναν τον παλμό στο δικό τους και στα γειτονικά μπλόκς.  Γι' αυτό και η αισιοδοξία του κυρίου της φωτό.










Τα ΚΝΑΤ έκαναν πάλι αισθητή τη "σιδερόφραχτη" παρουσία τους, περικυκλώνοντας το μπλοκ του ΠΑΜΕ κι εξασφαλίζοντας τη συνηθισμένη αποχώρηση στο τέλος από το μετρό της Ακρόπολης.  Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι όλοι οι άλλοι διαδηλωτές έχουμε μικρόβια...

5 comments:

  1. Αραία, αραία, να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα!!!

    ReplyDelete
  2. Kατάντια, Λύκε, μεγάλη κατάντια.

    ReplyDelete
  3. Διαδήλωση κατά μιάς "αόρατης" εξουσίας δεν εχει συνηθίσει να κάνει ο γκρήκ συνdikalist... εχει ανάγκη προσώπου και κόμματος.
    Αλλα θα διάλεγα άλλο απο αυτά που θέτεις ως αιτίες για το αποτέλεσμα πενιχρών διαδηλώσεων, ίσως κατάλαβε ο κόσμος ο απλός οτι δεν πετυχαίνει κάτι με την κλασική διαδήλωση ντουντούκα-type ειδικά αν αυτές καπελώνονται μόνιμα απο ΠΑΜΕ, και διάφορες ομάδες.
    Ημουν επαρχία και είδα κόσμο να κλαίει σχεδόν που δεν μπορούσε να βάλει πετρέλαιο θέρμανσης αρκετό και να ανησυχεί κυρίως για την καθημερινότητα και κανένας μα κανένας δεν ειχε ιδέα οτι στην Αθήνα εχει διαδηλώσεις ή μάλλον δεν τους ενδιέφερε. Δεν πιστεύουν οτι οι διαδηλώσεις της πρωτεύουσας γίνονται για και αφορούν, όλους τους έλληνες πολίτες.

    ReplyDelete
  4. Και καλημερα, καλή εβδομάδα εύχομαι.

    ReplyDelete
  5. Καλημέρα Τζονάκε, η εξουσία δεν είναι αόρατη. Και πώς να είναι, όταν αυτά που ζούμε, τα προβλήματα, είναι χειροπιαστά. Πιστεύω ότι ζούμε ακόμα τον ωχαδερφισμό που καθιέρωσε ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ.

    Έχεις δίκιο, τέτοιες απεργίες δεν οδηγούν πουθενά. Μια γενική απεργία σημαίνει ότι δεν λειτουργεί τίποτα απολύτως.

    Η επαρχία, Τζονάκε, ζει σε άλλους ρυθμούς, λιγότερο έντονους, τα ίδια προβλήματα. Σκέφτομαι να οργανώσω το νέο αντάρτικο στον Παρνασσό, το ΑΓΑΟΛ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...