Sunday, November 27, 2011

Έχασαν τη μπάλα

Ανέβηκε από Swell στις 28/7/2007
  
 

 
Ο Καραμανλής και η κυβέρνησή του.  Έχασαν τη μπάλα, όπου κι αν πήγαν να παίξουν.  Στο περιβάλλον, κάηκε όλη η Ελλάδα – κάηκαν και άνθρωποι.  Η κυβέρνηση, κατά δήλωση του Καραμανλή, ήταν πανέτοιμη από τον χειμώνα.  Σκέφτομαι τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν έτοιμη κι ανατριχιάζω.

Έχασαν τη μπάλα στην υγεία - τα έκαναν όλα μπουρδέλο.  Η αξέχαστη Αμαλία Καλυβίνου συγκίνησε και ταρακούνησε όλη την Ελλάδα - εκτός  από τον Καραμανλή και τον Αβραμόπουλο.  Ήξερα ότι τα παχύδερμα είναι αναίσθητα, αλλά δεν φανταζόμουν ότι είναι τόσο πολύ.

Έχασαν τη μπάλα στην Παιδεία.  Τη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων τη θεώρησαν διαδικασία πρόσληψης γαλάζιων παιδιών σε ΔΕΚΟ με προσωπική συνέντευξη.  Έχασαν τη μπάλα στην κοινωνία με τους συμβασιούχους, που  ο ίδιος ο Καραμανλής εξαγόρασε την ψήφο τους και μετά, ως συνήθως, έκανε την πάπια.

Στην αστυνομία με τον Πολύδωρα, τις ζαρντινιέρες, τις απαγωγές των Πακιστανών και τους μπάτσους με τις σκηνοθετικές ανησυχίες, ακόμη ψάχνουν να βρουν που είναι η μπάλα.

Χάθηκε η μπάλα και στη δικαιοσύνη.  Διορίζοντας ο Καραμανλής τα παιδιά των δικαστικών στο Δημόσιο, τους εξαγόρασε.  Έτσι δεν έγινε τίποτα για τους Πακιστανούς, τις υποκλοπές και τα ομόλογα.  Είναι τέτοια η διαφθορά στη δικαιοσύνη που δεν βρέθηκε ένας εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη για την καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων στρεμμάτων δάσους.  Όταν έχει βουίξει ο κόσμος με τα λάθη, τις παραλείψεις, την έλλειψη σχεδιασμού και συντονισμού...

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...